De Cocksdorp

Locatie de Cocksdorp is al jaren een bekende en vertrouwde plek voor het aankopen en repareren van (elektrische) fietsen. Door ons gekwalificeerde personeel kunnen wij e-bikes goed repareren en u voorzien van het beste advies. Van der Linde Fietsen in de Cocksdorp heeft een uitgebreide showroom met diverse elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Naast de verkoop is locatie De Cocksdorp een verhuurlocatie voor vakantiegangers op het eiland Texel. Een breed aanbod (elektrische) fietsen, tandems en mountainbikes zorgt al jaren voor veel fietsplezier!

VanderlindeFietsenCocksdorp

De Koog

Van der Linde fietsen in De Koog is de geheel vernieuwde vestiging (2015 – voorheen Bruining Nikadel). In de Koog specialiseren wij ons helemaal op ATB en Race. Ook hier hebben wij specialisten in dienst die op het gebied van ATB en Race op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken om u van goed advies te kunnen voorzien. Voor alle vestigingen geldt dat wij veel onderdelen op voorraad hebben, mocht er toch iets zijn dat wij niet voorradig hebben dan is het via ons cross-retail systeem binnen enkele dagen binnen.

Ook in De Koog is ruimte gemaakt voor een verhuurlocatie (onderdeel van fietsenoptexel).

 

Fietsreparaties

Bij ons is uw fiets in goede handen

Voor de reparatie van uw fiets kunt u altijd bij ons terecht. Of het nou een E-Bike, mountainbike, racefiets of een normale stadsfiets is, bij ons wordt de fiets gegarandeerd weer helemaal in orde gemaakt.
12316242_1074257055941217_107646407731625979_n

Fietsverhuur

Fietsen huren op Texel ook dat kan bij ons!

Winkel_VdL_DeKoog_Web_06©StefanKrofft2016

Van der Linde fietsen heeft twee vestigingen namelijk in De Cocksdorp en De Koog. Deze fietsverhuurders hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en kunnen u van de juiste fietsen voorzien.
Van onze fietsverhuur in De Koog wordt veel gebruik gemaakt omdat De Koog een goed startpunt van een lange fietstocht is.

De Koog ligt in het westen van het eiland en biedt mogelijkheden om het rustige zuiden of de natuurparken en indrukwekkend mooie duinen in het westen te ontdekken.
Naast fietsverhuur heeft De Koog nog veel meer te bieden. Zo ligt het bijvoorbeeld vlakbij zeehonden opvang centrum Ecomare, zeker een bezoekje waard!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fietsverhuur De Koog? Bekijk dan onze reserveringspagina voor de mogelijkheden van het online reserveren. Zo kunt u van te voren gemakkelijk en snel uw fietsen reserveren en eventueel uw fietsroute alvast plannen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bezorgservice voor groepen? Neem dan gerust contact met ons op.