De Cocksdorp

Locatie de Cocksdorp is al jaren een bekende en vertrouwde plek voor het aankopen en repareren van (elektrische) fietsen. Door ons gekwalificeerde personeel kunnen wij e-bikes goed repareren en u voorzien van het beste advies. Van der Linde Fietsen in de Cocksdorp heeft een uitgebreide showroom met diverse elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Naast de verkoop is locatie De Cocksdorp een verhuurlocatie voor vakantiegangers op het eiland Texel. Een breed aanbod (elektrische) fietsen, tandems en mountainbikes zorgt al jaren voor veel fietsplezier!

VanderlindeFietsenCocksdorp

De Koog

Van der Linde fietsen in De Koog is de geheel vernieuwde vestiging (2015 – voorheen Bruining Nikadel). In de Koog specialiseren wij ons helemaal op ATB en Race. Ook hier hebben wij specialisten in dienst die op het gebied van ATB en Race op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken om u van goed advies te kunnen voorzien. Voor alle vestigingen geldt dat wij veel onderdelen op voorraad hebben, mocht er toch iets zijn dat wij niet voorradig hebben dan is het via ons cross-retail systeem binnen enkele dagen binnen.

Ook in De Koog is ruimte gemaakt voor een verhuurlocatie (onderdeel van fietsenoptexel).