Van der Linde Fietsen De Koog

De Koog – Wie op zoek is naar een racefiets, mountainbike, sportieve- of stads-fiets is aan het goede adres bij Van der Linde Fietsen De Koog.

Deze rijwielzaak heeft in februari vorig jaar een metamorfose ondergaan en is nu gespecialiseerd in fietsen voor de sportieve gebruikers zoals mountainbikes. De ATB-sport is enorm populair en het eiland leent zich er uitstekend voor. Ook voor deze sport bestaan allerlei merken en type fietsen. Zo heeft Van der Linde Fietsen De Koog een collectie speciale strandmountainbikes, maar ook terreinfietsen waarmee je op hobbelige paadjes uitstekend uit de voeten kan. Daarnaast een brede collectie racefietsen in verschillende prijsklassen. Voor de beginner, voor de gevorderde en voor de supersnelle wielrenner.

Wie er alles over kan vertellen is Erwin Goënga. In zijn jeugd gold deze Texelaar als een groot wielertalent. Hij klom op tot het Belofteteam Jo Piels en fietste onder meer met renners als Nicky Terpstra, vorig jaar winnaar van de befaamde kasseienkoers Parijs-Roubaix. In de professionele wielerwereld deed Goënga een schat aan kennis en ervaring op over wielertechniek. Sinds november versterkt hij team van Van der Linde Fietsen aan de Nikadel in De Koog. De winkel biedt naast fietsen ook een uitgebreid assortiment accessoires.

 

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.