Diensten

Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij werken met gecertificeerde medewerkers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de fietswereld. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bike Totaal om de beste kwaliteit en service te kunnen waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in Elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en alle onderdelen en accessoires die hierbij horen. We hebben verschillende soorten en modellen fietsen staan voor een testrit. We gaan graag met u in gesprek over uw nieuwe fiets.

Voor de reparatie van jouw fiets kun  altijd bij ons terecht. Of het nou een E-Bike, mountainbike, racefiets of een normale stadsfiets is, bij ons wordt de fiets gegarandeerd weer helemaal in orde gemaakt.

Van der Linde werkt nauw samen met Lease-A-Bike om jou met alle gemakken van een zakelijke fiets te kunnen voorzien. Lease-A-Bike kent zijn oorsprong in Duitsland maar opereert, als PON onderneming, ondertussen ook in Nederland. LEASE-A-Bike regelt het gehele traject in vier eenvoudige stappen. Zo bespaart het de werkgever op extra werk, en de werknemer hoeft enkel zijn of haar droom E-bike uit te zoeken.

Ook dat regelen we voor je. Dit gaat via onze fietsverhuur Fietsen Op Texel

  • Altijd hoogste service en materieel
  • 7 dagen per week geopend
  • Uitgebreide showrooms met nieuwe modellen
  • Veel accessoires op voorraad
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Uitgebreide kennis van elektrische fietsen

Onze filialen

Van der Linde Fietsen telt drie filialen in De Koog, De Cocksdorp en Den Burg. Ons filiaal in de Koog is naast stadsfietsen en E-bikes gespecialiseerd in Race en ATB. 

Mail: info@vanderlindefietsen.nl
Telefoon: 0222 316 432

Onze locaties

De Cocksdorp – Kikkertstraat 3, 1795 AA
Den Burg – Parkstraat 14, 1791 CA
De Koog – Nikadel 60, 1796 BR

Social media

@vanderlindefietsen