Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10 augustus 2021
09:30 - 12:00

Locatie
'Clubhuis' Van der Linde Fietsen De Koog

Categorieën Geen Categorieën


Samen met familie, vrienden of collega’s op de mountainbike Texel ontdekken? Boek een MTB Tour bij Van der Linde fietsen en ga samen met onze enthousiaste gidsen over het prachtige eiland mountainbiken.

Onze lokale ervaren gidsen hebben de beste MTB routes uitgestippeld om jou een unieke ervaring op de mountainbike te geven. Onze tochten zijn voor beginners en gevorderden en duren 2,5 uur. De route wordt geheel aan het niveau van de groep aangepast. De minimum leeftijd om deel te kunnen nemen is 8 jaar.

De groepsgrootte is vanaf 4 tot maximaal 8 personen. Let op: Bij minder dan 4 aanmeldingen wordt de tour geannuleerd en wordt uw geld teruggestort.

MOUNTAINBIKES 

Onze moderne 29 inch MTB’s van MERIDA beschikken over voorvering en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Als je met je eigen mountainbike de tour doet, dan wordt voor aanvang van de tour je fiets even kort gecheckt door onze mecanicien.

EIGEN TEMPO

De gids past het tempo aan op de groep.

ETEN & DRINKEN

Bij de tour zitten een gevulde bidon, een sportreep en sportgelletje inbegrepen. De bidon mag je na de tocht ook houden. Tijdens de tocht wordt er een korte pauze ingelast voor koffie, thee of fris. Dit is ook inbegrepen in de prijs van de tocht.

TIPS & TRICKS

De gids brengt je een paar basisvaardigheden van het mountainbiken bij.

Voor aanvang van de tocht komen we bij elkaar in ons ‘clubhuis’ in de winkel van Van der Linde fietsen in Den Burg. Hier zijn ook twee kleedkamers aanwezig en zijn er lockers om je waardevolle spullen in op te bergen. De gids geeft een korte briefing en hier worden je mountainbike en helm uitgereikt. Na de tocht kom je hier ook weer samen en kan nog even worden nagezeten met een kopje koffie of frisje.

PRIJZEN

De kosten van de tour zijn €25 zonder mountainbike huur en €35 met mountainbike huur.

Maattabel mountainbikes

Het is ook mogelijk om een mountainbike tour te boeken met de huur van een mountainbike.

Lengte in CM Maat Frame maat ATB Wiel
150 – 155 XS 35cm / 14 inch 27,5 inch
155 – 165 S 40cm / 16 inch 27,5 inch
165 – 180 M 44cm / 17 inch 29 inch
180 – 190 L 48cm / 19 inch 29 inch
190+ XL 52cm / 21 inch 29 inch

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.